Over Provimi

Vanaf het begin van de jaren '30 is Provimi één van de leiders in de internationale diervoederindustrie. Na de jaren '50, waarin Provimi binnen Europa een dynamische groei doormaakte, breidde de onderneming zich uit op andere continenten zoals het Midden Oosten, het Verre Oosten, Noord en Zuid Amerika en Afrika. Provimi ontwikkelde zich als een pioneer op het gebied van formuleringen gebaseerd op lokale omstandigheden.

Provimi is een leider in de internationale diervoederindustrie. Als ontwikkelaar en producent van premixen, concentraten. additieven en specialiteiten, zoals melkvervangers en biggenvoeders, vervult Provimi de behoefte van moderne diervoederproducenten. De producten worden geproduceerd in de fabriek in Rotterdam en vinden hun weg naar de mengvoerindustrie, handelaren en boeren in meer dan 100 landen.

Provimi besteedt zeer veel aandacht aan onderzoek, ontwikkeling en het leveren van kwaliteitsproducten. Alle producten en programma´s worden uitvoerig getest voordat ze op de markt geïntroduceerd worden. Bovendien beschikt Provimi over een zeer compleet uitgerust laboratorium waar alle grondstoffen en eindproducten getest worden.

Provimi B.V., onderdeel van Cargill Animal Nutrition, is een internationale agro-onderneming met diverse activiteiten variërend van het vermarkten van grondstoffen tot het ontwikkelen, produceren en vermarkten van diervoeders, veterinaire producten en voedingstechnologie.

 

 

Privacy

Business notice